Mogelijkheden babymassage

Workshop of cursus babymassage in groepsverband

Een groepsworkshop of cursus babymassage (maximaal 4 baby’s) wordt gegeven in Boven Leeuwen.

Is je baby tussen de 6 weken en de 7 maanden oud en wil je graag samen iets leuks doen? Meld je dan aan voor de groepsles babymassage.

Wat kun je verwachten:

In een klein groepje leren jullie stap voor stap de shantala babymassage. De cursus bestaat uit 3 lessen met elk een eigen thema, nl.

  • Les1: Dragen. Baby’s vinden het heerlijk om dicht bij je te zijn en worden graag gedragen. In deze les leer je meer over het hoe en waarom van dragen en kun je verschillende draagsystemen bekijken en proberen.
  • Les 2: Slapen. Alles wat je altijd al wilde weten over het (niet) slapen van je baby. Wat zijn normale verwachtingen? Hoe verloopt de slaapcyclus van een baby? Wat kan je doen als hij veel te snel wakker schrikt? Na deze les slaapt jouw baby als een roosje!
  • Les 3: Plezier voor 2! De laatste les herhalen we alle geleerde technieken én leer je nog 3 leuke liedjes voor spelmassage. Een gezellige les vol liedjes en rijmpjes!

Omdat we met een klein groepje werken (twee tot max. vier ouders) is er voldoende tijd en aandacht voor jou en je baby.

 

Geef je op voor één van de volgende data:

Om de 6 weken wordt er een groepsworkshop babymassage gegeven met een bepaald thema. De data van het voorjaar 2018 zijn:

26 april. Koester je kleintje; introductie van babymassage en dragen

7 juni. Slaap kindje slaap; alles over het (niet) slapen van je baby

Tijdstip: 9.30-11.00 uur

Bij voldoende belangstelling kan de workshop worden uitgebreid naar de volledige cursus.

Babymassage aan huis met bekenden

Gezellig met je vriendinnen of de mama’s van de zwangerschapsyoga samen jullie baby’s leren masseren? Dat kan ook! Stel zelf een (klein) groepje samen en ik kom bij jullie thuis met alle materialen en informatie.

Babymassage aan huis – privéles

Je kunt ook kiezen voor een individuele cursus op maat. In een individuele cursus is veel rust en ruimte. Het tempo en de inhoud van de cursus is makkelijker aan te passen aan jou en je baby dan wanneer je de cursus in een groep zou volgen.

Deze cursus is prettig voor iedere baby, maar zeker een aanrader wanneer je baby wat extra zorg en aandacht nodig heeft. Omdat hij bijvoorbeeld te vroeg geboren is of een poosje in het ziekenhuis heeft doorgebracht. Sommige kindjes zijn erg gevoelig voor prikkels of huilen veel.

Dan kan een individuele cursus beter bij jullie passen.

Samen bekijken we welke dag en tijd handig is voor jullie. Je kunt de cursus ook in de avonduren volgen. Komt het een week niet uit, dan kun je ook eens een keertje overslaan. De cursus wordt op maat gemaakt voor jou en je baby. Je kunt deze cursus ook samen met je partner doen, een van jullie oefent met jullie baby en de ander op een pop.

Proefles of workshop babymassage

Twijfel je of babymassage iets voor je is? Of wil je liever een korte workshop volgen? Iedere les van de cursus is ook afzonderlijk te volgen. Kijk welke les je het meeste aanspreek en kies voor een proefles. Na het volgen van de proefles heb je een betere indruk van babymassage en hoe jouw baby er op reageert. Natuurlijk is het mogelijk om na afloop lessen bij te boeken, zodat je alsnog de volledige cursus volgt.